Spatiu situat pe strada Raului, in apropiere de REDAC

Craiova, jud. Dolj
170.000 EUR - neg Spatiu situat pe strada Raului, in apropiere de REDAC

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 170.000 EUR - neg
  • Suprafata 431 m2
  • Suprafata teren 900 m2
  • Destinatie comercial
  • ID proprietate 54

Descriere proprietate

Imobil situat pe strada Raului, in apropiere de REDAC. Suprafata terenului este de 900 mp, cu deschiderea de 22 ml la strada Raului. Amprenta spatiului este pe 150 mp, suprafata desfasurata de 431 mp, cu regim de inaltime P+2. Spatiul este construit in anul 2001, este finisat la exterior, insa este la rosu la interior, instalatiile electrice si sanitare, are centrala termica, dar nu este racordat la gaz, are canalizare si apa curenta, iar curentul electric este in curte. Spatiul este pe persoana juridica, TVA -ul este inclus in pret.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu comercial sau industrial de vanzare, spatiu comercial sau industrial de vanzare Craiova, spatiu comercial sau industrial CDC Imobiliare Grup, oferta spatiu comercial sau industrial.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =