Spatiu situat pe DE65, langa Metro

Craiova, jud. Dolj
1.400.000 EUR - neg Spatiu situat pe DE65, langa Metro

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 1.400.000 EUR - neg
  • Destinatie comercial
  • ID proprietate 56

Descriere proprietate

Imobilul situat pe DE65, la intrarea in Craiova dinspre Bucuresti, intr-o zona comerciala in care isi desfasoara activitatea companii ca: TOYOTA, Skoda, Mercedes,Seat , METRO, ROMSTAL, etc. Spatiul este format din teren in suprafata de 5700mp, din care 4000mp sunt acoperiti de o platforma betonata, solid construita pentru buna circulatie a camioanelor de tip TIR. Costructiile existente pe aceasta proprietate sunt : -SHOWROOM, cu regim de inaltime D+P+E, construit pe o suprafata de 500mp si o suprafata desfasurata 1500mp, dotat cu centrale termice Vaillant, cu instalatii sanitare si de gaze, are termoizolatie exterioara, tocarie PVC Gealan, este pardosit cu gresie Apavisa Spania, iar scara interioara este imbracata in gresie portelanata de 2cm. Spatiul este dotat cu telefon si internet pe fibra, aer conditionat pe parter si etaj, sistem de supraveghere montat in anul 2009, ce permite vizualizarea intergii activitati si poate fi accesat si prin internet. Fiecare etaj are un spatiu de expunere de aproximaiv 450mp, restul suprafetei fiind ocupate de 4 birouri, o sala de consiliu , un oficiu si 3 grupuri sanitare. La demisolul cladirii se afla un depozit de vopseluri, armaturi , accesorii si piese speciale. Demisolul este echipat cu calorifere, iar pardoseala este elicopterizata. -Birou, cu regim de inaltime de D+P, construit pe o suprafata de 98mp si o suprafata desfasurata de 200mp; -Patru Depozite, fiecare depozit avand un regim de inaltime, parter, in suprafate de 200, 250 si 500 mp;

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu comercial sau industrial de vanzare, spatiu comercial sau industrial de vanzare Craiova, spatiu comercial sau industrial CDC Imobiliare Grup, oferta spatiu comercial sau industrial.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

CUMPARATORUL imobilului va plati urmatoarele taxe

  • • Onorariu notarial pentru autentificare contract vanzare 40 828,81 RON (TVA inclus)
  • • Onorariu notarial pentru autentificare contract credit 0,00 RON (TVA inclus)
  • • Taxa de intabulare catre ANCPI 10 393,11 RON

VANZATORUL imobilului va plati urmatoarele taxe

  • • Impozit catre stat 71 287,40 RON

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR = 4,95 RON

Contacteaza agent

Mirela Musat

Telefon:
0753.313.950
Portofoliu:
vezi lista

Trimite mesaj

Abonare la newsletter

Informatii utile