Conacul Cotofenilor

Cotofenii din Fata, jud. Dolj
150.000 EUR Conacul Cotofenilor

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 150.000 EUR
  • Nr. camere 10
  • Nr. bai 2
  • Suprafata 261 m2
  • Suprafata teren 30000 m2
  • ID proprietate 51

Descriere proprietate

Va propunem spre vanzare unul din cele mai simbolice locuri din istoria literaturii romane moderne. Este vorba despre vestitul domeniu al celui mai instarit boier din partile locului, un conac situat in comuna Cotofenii din Fata, jud. Dolj. Conacul e amplasat pe o muchie de deal, oferind cerdacului din fata o priveliste magnifica, spre campurile si padurile dinspre Craiova. Conacul insusi este invadat de o jungla de vegetatie si in special de un tei masiv care a crescut, asteptand parca sa fie invitat sa urce, chiar in fata scarilor. Interiorul conacului, cu doua holuri care se intersecteaza in cruce, delimitand patru camere, cate una pe fiecare colt. In plus, la capatul unuia dintre holuri se gaseste o alta camera, iar zidurile groase de 70-80 cm sunt intacte, fara fisuri de profunzime. Beciul de circa sase metri inaltime este deasemenea intact si pare la fel de solid ca in anul in care a fost construit. Terenul se intinde pe 30.000 mp, in care conacul ocupa 1111 mp.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Craiova, casa sau vila CDC Imobiliare Grup, oferta casa sau vila.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =