Casa situata langa Casa Armatei

Craiova, jud. Dolj
200.000 EUR Casa situata langa Casa Armatei

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 200.000 EUR
  • Nr. camere 9
  • Nr. bai 4
  • Suprafata 361 m2
  • Suprafata teren 533 m2
  • ID proprietate 48

Descriere proprietate

Casa amplasata in zona centrala a orasului, zona foarte linistita, dar si foarte aproape de importante institutii, cum ar fii Casa Armatei, Facultatea de Medicina, Spitalul nr. 1, Spitalul C.F.R., liceul Fratii Buzesti, Parcul Nicolae Romanescu, etc. Casa este construita din caramida in anul 1940, avand teren in suprafata de 533 mp, cu o amprenta pe 125 mp si o suprafata utila de 361 mp. Casa are un regim de inaltime D+P+Et.1+M, avand urmatoarea configuratie: -la demisol sunt 6 camere; -la parter : camera de zi, trei dormitoare, bucatarie, doua grupuri sanitare, o camara si o debara; -la etaj : camera de zi, trei dormitoare, bucatarie, doua grupuri sanitare si balcon spatios de 13 mp; -la mansarda : un dormitor, bucatarie, o camara si podul in suprafata de 56 mp.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Craiova, casa sau vila CDC Imobiliare Grup, oferta casa sau vila.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =