Casa situata central, langa Fondul de Garantare

Craiova, jud. Dolj
245.000 EUR - neg Casa situata central, langa Fondul de Garantare

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 245.000 EUR - neg
  • Nr. camere 9
  • Nr. bai 4
  • Suprafata 101 m2
  • Suprafata teren 427 m2
  • ID proprietate 209

Descriere proprietate

Doua case in aceeasi curte situate in zona centrala a Craiovei, pe strada Arhitect Dan Nicolae, langa Fondul de Garantare. Prima casa este construita in anul 1960 cu caramida, compusa din demisol si parter, cu urmatoarea configuratie: - demisol: doua camere beci; - parter : camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie si baie. Suprafata utila este de 187 mp, cu suprafata desfasurata de 230 mp. Cea de-a doua casa este construita in anul 1995, cu caramida BCA, compusa din demisol+parter+mansarda, cu urmatoarea configuratie: -demisol: dormitor, bucatarie si baie; - parter: doua dormitoare si baie; - mansarda: camera de zi, dormitor si baie. Suprafata utila este de 101 mp, cu suprafata desfasurata de 109 mp. Suprafata totala a terenului este de 427 mp. Ca si imbunatatiri, exista doua centrale termice, termoizolatie exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie si faianta, etc.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Craiova, casa sau vila CDC Imobiliare Grup, oferta casa sau vila.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =