Casa pretabil pensiune cu 60 locuri

Craiova, jud. Dolj

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 150.000 EUR
  • Nr. camere 14
  • Nr. bai 5
  • Suprafata 201 m2
  • Suprafata teren 1900 m2
  • ID proprietate 418

Descriere proprietate

Casa pretabila pensiune amenajata pentru cazare muncitori. Imobilul este situat in Bariera Valcii, pe strada Primaverii. Pensiunea are 14 camere cu 60 locuri, cu 5 grupuri sanitare cu dusuri, cu sala de mese, camerele fiind complet mobilate si utilate. Suprafata totala a terenului este de 1900 mp, curtea avand cca. 400 mp, restul terenului fiind cultivat cu pomi fructiferi, vita de vie si legume. Pensiunea dispune de toate utilitatile, incalzirea se face cu centrala termica, iar ca si finisaje: tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie si faianta, etc. Pensiunea poate fi ideala si pentru camin de batrani sau o gradinita.
Exista posibilitatea achizitionarii a unui apartament in casa, apartament cu 4 camere si 600 mp teren, intrare si utilitati separate.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Craiova, casa sau vila CDC Imobiliare Grup, oferta casa sau vila.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =