Casa boiereasca situata in zona ING Bank-A.I.Cuza

Craiova, jud. Dolj
229.000 EUR Casa boiereasca situata in zona ING Bank-A.I.Cuza

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 229.000 EUR
  • Nr. camere 5
  • Nr. bai 1
  • Suprafata 200 m2
  • Suprafata teren 443 m2
  • ID proprietate 265

Descriere proprietate

Va propunem spre vanzare un imobil situat in zona centrala a orasului, mai exact in spatele bancii ING de pe strada A.I.Cuza.
Casa este una impunatoare si deosebita, datorita picturilor realizate pe peretii si tavanele casei, dar si foarte spatioasa datorita amprentei mari pe care o are, si anume 250 mp, din totalul terenului de 443 mp. Casa este la nivelul solului, are in componenta 5 camere mari, inalte si luminoase, bucatarie si doua grupuri sanitare si beneficieaza de incalzire cu centrala termica, dar si de sobe cu design de la inceputul anilor 1900. Accesul din strada in curte se poate realiza cu masina, datorita deschiderii foarte mari de 21 ml, iar accesul in casa se poate face prin 3 puncte.
Casa este ideala atat pentru locuit, cat si pentru desfasurarea diferitelor activitati comerciale.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Craiova, casa sau vila CDC Imobiliare Grup, oferta casa sau vila.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =