Apartament spatios amplasat in imobil tip vila

Craiova, jud. Dolj
110.000 EUR - neg Apartament spatios amplasat in imobil tip vila

Distribuie oferta

Propune un pret

Localizare pe harta

Detalii proprietate

  • Tip tranzactie Vanzare
  • Pret 110.000 EUR - neg
  • Nr. camere 4
  • Nr. bai 2
  • Suprafata 97 m2
  • Etaj 1
  • Compart. decomandat
  • Confort lux
  • ID proprietate 336

Descriere proprietate

Apartament situat semicentral, intr-o zona linistita si accesibila, mai exact in cartier George Enescu. Apartamentul este ideal pentru persoanele care isi doresc sa-si achizitioneze o locuinta, dar nu au timp sa se ocupe de renovari, dar si pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca la bloc cu un numar redus de vecini. Apartamentul are in componenta living generos ca si suprafata, 42 mp, trei dormitoare(unul transformat in dressing), doua grupuri sanitare si trei balcoane, intrand in suprafata utila a apartamentului, insumand 97 mp. Apartamentul este situat la primul etaj al unui imobil construit din caramida in anul 1989 (receptia blocului facandu-se pe data de 01.12.1989), cu 3 nivele si pod. Apartamentul dispune de 2 boxe, una la ultimul nivel al blocului, in suprafata de 12 mp si cea de-a doua boxa, in exteriorul blocului, de 4 mp, fiind trasa conducta de apa si curent electric.
Apartamentul este complet mobilat cu mobilier LEMN*S realizat pe comanda, achizitionat in anul 2015, atunci renovandu-se complet apartamentul, are centrala termica Junkers, aparat de aer conditionat 12000BTU, parchet din stejar, glafuri de marmura, tamplarie PVC cu geam termopan, etc. Apartamentul este termoizolat interior si exterior, ceea ce reduce considerabil costurile, iar acoperisul blocului a fost refacut in anul 2015.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare apartament 4 camere de vanzare, apartament 4 camere de vanzare Craiova, apartament 4 camere CDC Imobiliare Grup, oferta apartament 4 camere.

Alerta de pret

Daca va intereseaza aceasta oferta si doriti sa aflati primul atunci cand pretul acesteia se modifica, inscrieti-va prin formularul de mai jos.

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR =